Performance skjorta - Slim fit - Vit

Performance Skjorta - slim fit - vit

Läs mer
575,00 kr

I lager

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning
Detaljer

Performance Skjorta - slim fit - vit

Skjortan har funnits sedan antiken och med bra skäl. Som vi känner till skjortan i dag sätter den ju alltid pricken över i:et på alla typ av outfits – oavsett om vi snackar bröllop eller en kväll ute på stan. Med denna Performance skjortan i slim fit och i vitt får du snabbt en klassisk och stilig look. Sätt ihop den med ett par linnebyxor för en klassisk look eller styla den med ett par jeans för ett mer avslappnat uttryck – det är helt upp till dig. 

En skjorta som sitter bra är ett värdefullt plagg som du kommer känna dig välklädd i. Skjortan är från Selected Homme, och här har man verkligen värnat om detaljerna – du kommer att få en skjorta som du gärna vill ha på dig åter och återigen. 

När style, passform och kvalité går hand i hand

Skjortan är av läckert slim fit material som ger en klassisk och minimalistisk look. Skjortan är dessutom i en kvalité som andas bra (100 procent bomull) och skön att ha på sig - i både vinterkyla och sommarvärme.  Skjortans klassiska design och passform gör att du kan använda den för både vardag och fest. På detta viset får du en skjorta som kan användas för alla tillfällen – och som på samma gång är snygg, mjuk och skön att ha på sig. 

Alla män borde ha en skjorta i klädskåpet som sitter riktigt bra och med Performance skjortan från Selected Homme är du garanterad en stilig look oavsett hur du sätter ihop det. En skjorta som sitter bra gör att du ser stilig ut varje gång du har på dig den. 

Den vita skjortan - perfekt för både bröllop och en kväll på stan

Ska du se bra ut? I så fall är den vita skjortan ett måste. Du uppnår nämligen snabbt en stilig och modern look när du tar på dig denna Performance skjorta. Då kvittar det om du ska till farfars 80-årskalas, ett anställningsintervju eller ut med killarna. 

Den välsittande skjortan finns också i färgerna ljusblå, marinblå och svart. Är du ute efter ytterligare plagg till garderoben har du kommit helt rätt.

 

Recensioner
Skriv din egen recension
Du recenserar: Performance skjorta - Slim fit - Vit