Performance skjorta - slim fit - svart

Performance skjorta - slim fit - svart
Läs mer


575,00 kr

Slut i lager

Produktbeskrivning
Detaljer

Performance skjorta - slim fit - svart 

Den svarta skjortan är ett oumbärligt element i garderoben och precis som den svarta skjortan kan en välsittande svart skjorta sätta pricken över i:et på alla outfits. Skjortan har faktiskt existerat sedan antiken och är fortfarande mycket aktuell!  

Denna Performance skjortan är av det danska märket Selected Homme och som i utvecklingen har haft full fokus på komforten. Därför får du med garanti en slim fit skjorta som inte bara sitter bra – men som också är skön att ha på sig. 

På jakt efter den perfekta skjortan?

Nu kan du sluta leta. Här får du nämligen en skjorta som med sin helt klassiska slim fit passform ger en stilig look och som är konstruerad av härligt material som andas bra. Skjortan är av 100 procent bomull och känns mjuk och skön mot huden. Samtidigt är skjortan både flexibel och behaglig och ett självklart val för alla tillfällen.  

Du kan hur lätt som helst styla upp skjortan eller tona ner den lite. Ska du till en fest där det förväntas en lite mer formell look? Då kan du styla skjortan med kostym och slips. Ska du ut med killarna? Styla den då med ett par chinos (och kanske öppna upp skjortan lite). Skjortan kan användas för både vardag och fest, jeans och chinos – du kommer alltid se bra ut och vara klassiskt välklädd. 

Vinka farväl till klädkrisen.

En välsittande skjorta i en härlig kvalité är din ultimata räddning när du inte vet vad du ska ha på dig. En snygg skjorta är bra att ha för alla tillfällen – oavsett om det är på en vanlig tisdag, till ett bröllop eller en utekväll på stan. Skjortan är en klassiker som inte går ur mode på än så länge (den har varit modern sedan antiken) och med slim fit varianten har du fått dig en modern klassiker. 

Är du ute efter fler färger? Vi har Performance skjortan från Selected Homme i olika färger t.ex. vit, ljusblå, marinblå och en ljusblå mönstrad variant. På detta viset undviker du alla framtida klädkriser – du ska endast välkomna denna klassiska skjortan, så har du en tidlös outfit.

 

Størrelsesguide
Storlek
Recensioner
Skriv din egen recension
Du recenserar: Performance skjorta - slim fit - svart