Performance Skjorta - slim fit - marinblå

Performance Skjorta - slim fit - marinblå

Läs mer


575,00 kr

Slut i lager

Produktbeskrivning
Detaljer

Performance Skjorta - slim fit - marinblå

Denna Performance skjortan i marinblått och slim fit design är av det danska märket Selected Homme och sätter både komfort och design främst. Här kan du vara säker på att du får dig en skjorta som är skön att ha på sig – och som på samma gång sätter pricken över i:et på alla dina outfits. Skjortan är konstruerad av material som andas bra (100 procent bomull) och gör den mycket behaglig att ha på sig under hela dagen oavsett om det är på cykel på väg till jobbet eller till morfars 80-årskalas. 

Skjortan har en figurnär passform (slim fit) som ger den en klassisk och minimalistisk look – oavsett om du stylar den med chinos, jeans eller kostymbyxor. 

Slim fit skjorta med fokus på komfort

Det är inte alltid lika lätt att hitta en skjorta som lever upp till dina krav. Den har kanske en läcker passform men ett material som kliar – eller tvärtom. Detta slipper du med Performance skjortan i marinblått. Här är varje liten detalj genomtänkt för att du ska få en skjorta som följer kroppen snyggt med material som känns mjukt och silkeslent mot huden. 

Oavsett om du sätter ihop den med ett par chinos, ett par snygga jeans eller kostymbyxor kommer den med säkerhet ge dig den helt perfekta stiliga looken. Den marinblå skjortan är ett bra val för alla tillfällen – vardag eller fest – det kvittar. 

Casual cool med en läcker skjorta

Alla män borde ha en välsittande skjorta i garderoben (gärna fler). På det sättet kan du utan besvär uppnå en klassisk look som gäller för alla tillfällen. Skjortan sätter pricken över i:et på alla dina outfits och du kommer känna dig välklädd varje gång du går ut genom dörren. Du kommer helt säkert välja denna Performance skjortan istället för en t-shirt när du upptäcker att du får precis samma komfort men med en mer casual cool och stilig look. 

Performance skjortan finns också i vit, ljusblå och svart, så det finns ingen ursäkt för inte att uppdatera klädskåpet med dessa klassiska styles.

 

Størrelsesguide
Storlek
Recensioner
Skriv din egen recension
Du recenserar: Performance Skjorta - slim fit - marinblå