Performance Skjorta - slim fit - Ljusblå

Performance Skjorta - slim fit - ljusblå
Att hitta en helt perfekt skjorta kan vara en lång och seg kamp. Det kräver nämligen att både passform, pris och kvalité går hand i hand. Men vet du vad? Du behöver inte leta längre, för Performance
Läs mer
575,00 kr

I lager

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning
Detaljer

Performance Skjorta - slim fit - ljusblå

Att hitta en helt perfekt skjorta kan vara en lång och seg kamp. Det kräver nämligen att både passform, pris och kvalité går hand i hand. Men vet du vad? Du behöver inte leta längre, för Performance skjortan i slim fit är precis det du letar efter. Genomtänkta detaljer vad angår både kvalité och design för ett åtkomligt pris. 

Performance skjortan i ljusblå från Selected Homme är en skjorta med fokus på komfort. Skjortan är av en skön och stark kvalité som ger skjortan en snygg passform. Använd den tillsammans med ett par jeans, chinos eller  shorts både till vardag och fest – här har du nämligen den perfekta skjortan. 

Alla män borde ha en välsittande skjorta i garderoben

Precis som att alla kvinnor borde ha en svart klänning, borde alla män också ha en skjorta som sitter riktigt bra. Med Performance skjortan får du precis det - en skjorta som sitter bra, som är skön och flexibel att ha på sig. Skjortan kan stylas på alla tänkliga sätt och vis och den klassiska ljusblå färgen är perfekt för både vardagsstilen och en mer formell outfit. 

Passformen är slim fit som garanterar en klassisk och stilig look. Dessutom är skjortan ”true to size”, så du kan med ro i magen beställa den storleken som du brukar köpa. 

Sätt pricken över i:et med en klassisk skjorta

Skjortan är tillverkad av 100 procent bomull och känns därför skön och behaglig mot huden. Dessutom är det en kvalité som lätt kan andas och därför skön att ha på sig. Den minimalistiska designen gör att du kan styla skjortan hur du vill – och sätta pricken över i:et på alla dina outfits.  

Du kan ta på dig skjortan som den är eller sätta ihop den med en fluga eller slips - det är helt upp till dig. Skjortan passar nämligen till alla tillfällen. Oavsett om det är till ett bröllop eller ute på stan, så har du här din nya allsidiga favoritskjorta. 

 

 

 

Recensioner
Skriv din egen recension
Du recenserar: Performance Skjorta - slim fit - Ljusblå