Performance Pieces Jeans - Svart (high waist)

Performance Jeans - Svart
Här får du en unik möjlighet att köpa de populära Performance Jeansen till ett skarpt pris. Performance Jeans ger dig en solid komfort och rörlighet i vardagen, därför är de särskilt populära bland många
Läs mer
250,00 kr

I lager

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning
Detaljer

Performance Jeans - Svart

Här får du en unik möjlighet att köpa de populära Performance Jeansen till ett skarpt pris. Performance Jeans ger dig en solid komfort och rörlighet i vardagen, därför är de särskilt populära bland många moderna kvinnor. Dessutom ger de dig ett särskilt trendigt och snyggt utseende som passar bra med dina nuvarande kläder.

 
Bra rörelsefrihet och komfort med prestandajeans

Vår performance-kollektion är särskilt populär bland många trendsättare, helt enkelt för att performance-kläder inte bara är trendiga och snygga - det är också helt funktionellt och bekvämt. Till skillnad från många andra kläder är prestandakläder gjorda av material med en lätt stretcheffekt, vilket i slutändan innebär att det alltid passar perfekt och inte minst ger dig bästa möjliga komfort. Samma sak är naturligtvis fallet för våra moderna jeans, där du alltid får en perfekt komfort som verkligen kommer att imponera på dig. Med prestandajeans får du alltså inte bara två moderna och snygga jeans till din garderob utan också byxor som förändrar hur du vill att dina jeans ska bäras.

De svarta byxorna från Pieces är gjorda av 77% viskos, 20% nylon, 3% elastan.
Performance Jeans är från Pieces och du kan därför förvänta dig att kvaliteten blir högklassig.
Highwaist modell

- Maskintvätt vid 30 ° C 
- Blek inte 
- Torktumla inte 
- Stryk vid låg temperatur. Högsta temp. 100 ° C

 

Recensioner
Skriv din egen recension
Du recenserar: Performance Pieces Jeans - Svart (high waist)