Performance Jeans - Svart

Performance Jeans - Svart ger dig en solid komfort och rörlighet i vardagen. Byxorna är från märket PIECES, vilket säkerställer god komfort och kvalitet.


Vi rekommenderar att du går upp en storlek (de är lite små i storlek)

Läs mer
265,00 kr

I lager

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning
Detaljer

Performance Jeans - Svart

Här får du en unik möjlighet att köpa den populära Performance Jeans till ett konkurrenskraftigt pris. Performance Jeans ger dig gedigen komfort och rörlighet i vardagen, därför är de särskilt populära bland många moderna kvinnor. De ger dig också ett särskilt trendigt och elegant utseende som passar dina nuvarande kläder.

 

Fantastisk rörelsefrihet och komfort med prestandajeans
Vår performance-kollektion är särskilt populär bland många trendsättare, helt enkelt för att performance-kläder inte bara är trendiga och eleganta - de är också perfekt funktionella och bekväma. Till skillnad från många andra kläder är prestationskläder gjorda av lätt stretchmaterial, vilket i slutändan innebär att det alltid passar perfekt och inte minst ger dig bästa möjliga komfort. Detsamma gäller naturligtvis våra moderna jeans, där du alltid får perfekt komfort som verkligen kommer att imponera på dig. Därför får du inte bara ett par moderna och snygga jeans till din garderob utan också byxor som kommer att förändra hur du vill att dina jeans ska bäras.

Performance Jeans är tillverkad av 77% viskos, 20% nylon, 3% elastan.

 

Mid waist
Fem fickor
Knapp och blixtlås
Maskintvätt vid 30 ° C
Blek inte
Torktumla ej
Stryk vid låg temperatur. Max temp. 100 ° C

Recensioner
Skriv din egen recension
Du recenserar: Performance Jeans - Svart