Performance Jeans - svart

Performance Jeans - svart

Läs mer
429,00 kr

I lager

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning
Detaljer

Performance Jeans - svart

Det är nästan så att ‘klassisk musik’ inte beskriver klassisk bättre än vad ett par svarta jeans gör! Svarta jeans är bara klassiska, slut. Svarta jeans kan hur lätt som helst stylas till en stor fest, en kompiskväll, en vanlig dag på jobbet eller inför nästa dejt på en restaurang Listan är lång – allt beror på vad man väljer att ta på sig på överkroppen.

Ett par svarta Performance Jeans med hög elasticitet gör att de är mycket sköna att på sig. Med ett par välplacerade bakfickor, en slim fit passform och lite slitage på byxorna får du en perfekt mix av olika detaljer.

Sträck och böj 

Performance Jeans är bomullsjeans som innehåller 1% elastan och gör jeansen smidiga och elastiska. Byxorna töjer sig när du t.ex. sitter på huk och drar ihop sig igen när du ställer dig upp. Kanske har du redan upplevt hur jeans i vanliga fall tappar form över tid, och kanske är det så, att du måste tvätta dem varje gång för att du överhuvudtaget vill ha på dig dem? 

Missionen är att skapa ett par perfekta jeans, som man kan använda när allt annat blir fel. Våra jeans och högelasticitet är första steget på vägen till de perfekta jeansen, för det finns ju inte riktigt några bra argument för att gå runt i tighta, hårda jeans som inte töjer sig alls, eller hur?

Basplagg i garderoben

Svarta jeans kan stylas med en vit skjorta för att skapa en lite mer stilig och festklar look. Å andra sidan kan man ju också sätta ihop dem med en vanlig sweatshirt eller en stickad tröja för ett mer avslappnat uttryck. De svarta jeansen är ett bra basplagg att ha i klädskåpet och är alltid en bra utgångspunkt för en snygg och enkel outfit. 

Fickorna på ett par Performance Jeans sitter snyggt mitt bak för den mer vanliga looken som ser bra ut på alla herrar. Fickorna ger byxorna en avslappnad look och är samtidigt praktiska att ha för dig som går runt med plånboken eller andra småprylar i bakfickan till vardags.

Performance Jeans - Svart är konstruerade av 74% bomull, 25% polyester och 1% elastan och ger byxorna den välkända och sköna komforten som är ett gemensamt drag för alla produkter i vår performance collection.

 

Størrelsesguide
Storlek
Recensioner
Skriv din egen recension
Du recenserar: Performance Jeans - svart