Performance Suit Jacket Shaft - marinblå

Här får du den ultimata kavajen med en figurnär passform som smickrar kroppen – oavsett om du har skjorta, t-shirt eller turtleneck tröja på dig under jackan. Varje man borde ha en välsittande kostym sin garderob och med denna marinblå Performance Suit Jacket Shaft är du en bra bit på vägen

Läs mer


1 150,00 kr

Slut i lager

Produktbeskrivning
Detaljer

Performance Suit Jacket Shaft - marinblå

Här får du den ultimata kavajen med en figurnär passform som smickrar kroppen – oavsett om du har skjorta, t-shirt eller turtleneck tröja på dig under jackan. Varje man borde ha en välsittande kostym sin garderob och med denna marinblå Performance Suit Jacket Shaft är du en bra bit på vägen.  

Kavajen är designad med fokus på komfort. Här får du en jacka som inte bara är snygg att se på men också skön att ha på sig. Kavajen är nämligen konstruerad av 5 procent elastan, 35 procent viskos och 60 procent polyester, som bidrar till ultimat komfort. Kavajen har dubbelsprund bak för bästa komfort och full rörlighet. 

Känn dig bekväm i en snygg kostym

När känner du dig bekväm? Några svarar, att det är när man har på sig mjuka kläder. Andra tycker att det är när man är lite uppklädd. Med denna kavajen får du det bästa av två världar: Du kan nämligen både vara välklädd och uppnå bästa komforten på samma gång. Kostymen är av en lätt och mjuk kvalité som gör att det är underbart att ha på sig samtidigt med att du kan vara exemplariskt klädd. 

Använd kavajen som den är eller styla den med ett par chinos eller jeans eller sätt ihop den med ett par matchande kostymbyxor för en formell stilig look. Styla med en skjorta när du ska till bröllop eller med en snygg t-shirt för ett mer avslappnat uttryck.  

En investering i garderoben

En välsittande kostym kan användas igen och igen. Därför är detta en riktigt bra investering i din garderob. Väljer du rätta kostym kommer du säkert aldrig vilja ta av dig den igen. Men hur väljer man den rätta kostym då? Ett bra råd är att välja en kostym i en mörk färg. På detta viset kan du vara säker på att den inte går ur mode. Därför är den mörkblå varianten ett bra val. 

Dessutom är det såklart viktigt att välja en kostym som är skön att ha på sig. Sist men inte minst handlar det om rätt passform. En smal passform är både klassisk och tidlös som med Performance Suit Jacket Shaft fra Selected.

 

Størrelsesguide
Storlek
Recensioner
Skriv din egen recension
Du recenserar: Performance Suit Jacket Shaft - marinblå