Oversized basic T-shirt - Grön

Denna överdimensionerade t-shirt för tjejer är helt perfekt för dig som vill ha ett helt avslappnat utseende. En t-shirt med överdimensionerad passform är perfekt för en avslappnad söndag i soffan eller för ett fashionabelt utseende. Denna t-shirt har

Läs mer
79,00 kr

I lager

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning
Detaljer

Denna överdimensionerade t-shirt för tjejer är helt perfekt för dig som vill ha ett helt avslappnat utseende. En t-shirt med överdimensionerad passform är perfekt för en avslappnad söndag i soffan eller för ett fashionabelt utseende. Denna t-shirt har korta och breda ärmar och sedan har den en klassisk crewneck som går hela vägen upp till nacken. Bär din överdimensionerade t-shirt till ett par snäva jeans och en djärv jacka eller forma den med en kjol där du stoppar t-shirtens botten ner i kjolen för att få en baggy look. Detta kan också fungera med ett par löst sittande byxor.

 

Modellen är 167 cm lång och bär storlek XS.

 

Vi kan inte låta bli att tänka på jul när du ser färgen på denna t-shirt, varför den också är perfekt att använda under de mysiga decemberdagarna, där allt måste vara lite varmare och mysigare. 

 

Material: 100% bomull

 

 

VILKEN STORLEK BÖR jag välja?

Produkten är vanlig i storlek. Vi rekommenderar därför att du tar den storlek du normalt väljer i t-shirts.

Om du inte vill att t-shirten ska verka för överdimensionerad kan du med fördel välja den i en storlek mindre än du normalt skulle välja.

 

Recensioner
Skriv din egen recension
Du recenserar: Oversized basic T-shirt - Grön